Gåvobevis

Flexibel lösning till anpassade gåvobevis

Via gåvoformuläret som ni enkelt lägger på er hemsida kan gåvobevis skickas med automatik till givaren.

Flexibel lösning till anpassade gåvobevis

Vi kan nu skicka gåvobevis digitalt såväl som postalt med automatik då ni får in gåvor via våra varianter på gåvoformulär. Formuläret bäddar ni enkelt in på er hemsida och där kan ni också erbjuda olika betalalternativ såsom swish, kort eller faktura (dels per epost eller som vanlig pappersfaktura som skickas hem till gåvogivaren).  Vi har också olika lösningar på gåvobevis kopplade till kampanjer - kontakta oss så kan vi föreslå en lösning!

Ung Cancer effektiviserar stipendiehanteringen

19 July 2023

Ung Cancer är en medlemsorganisation för unga vuxna som drabbats av cancer och som lever nära någon med cancer. Bland annat kan man söka ekonomiskt stöd för drabbade som har svårt att få ekonomin att gå ihop. arcMember kan hantera mer komplexa ansökningsförfarande som involverar signering med Bank ID, attestering etc.

Vi välkomnar Afasi-förbundet. 

19 April 2023

Efter en noggrann upphandling där funktionalitet, användarvänlighet och kostnad vägts samman, så landade valet för Afasi-förbundet på arcMember som nytt medlemssystem. Vi är naturligtvis väldigt glada och ser fram emot ett fint och långvarigt samarbete med ytterligare en patientorganisation.

Månadsgivare via Autogiro

26 December 2022

Vårt färdiga formulär för att registrera sig som månadsgivare lägger ni enkelt på er hemsida. I formuläret väljer man belopp, anger sina uppgifter samt ger sitt medgivande för Autogiro via BankID. arcMember sköter själv dragningarna via Bankgirot varje månad. 

Scrolla till toppen