Hantera sammankomster lättare

Nya funktioner i Eventmodulen

Sammankomster underlättas väsentligt genom Eventmodulen. Här hanterar ni anmälan genom ett formulär, betalning, bekräftelse och eventuell efterfakturering på ett smidigt sätt direkt i arcMember.

Ung Cancer effektiviserar stipendiehanteringen

19 July 2023

Ung Cancer är en medlemsorganisation för unga vuxna som drabbats av cancer och som lever nära någon med cancer. Bland annat kan man söka ekonomiskt stöd för drabbade som har svårt att få ekonomin att gå ihop. arcMember kan hantera mer komplexa ansökningsförfarande som involverar signering med Bank ID, attestering etc.

Vi välkomnar Afasi-förbundet. 

19 April 2023

Efter en noggrann upphandling där funktionalitet, användarvänlighet och kostnad vägts samman, så landade valet för Afasi-förbundet på arcMember som nytt medlemssystem. Vi är naturligtvis väldigt glada och ser fram emot ett fint och långvarigt samarbete med ytterligare en patientorganisation.

Månadsgivare via Autogiro

26 December 2022

Vårt färdiga formulär för att registrera sig som månadsgivare lägger ni enkelt på er hemsida. I formuläret väljer man belopp, anger sina uppgifter samt ger sitt medgivande för Autogiro via BankID. arcMember sköter själv dragningarna via Bankgirot varje månad. 

Scrolla till toppen