Gåvor

Förbättrad gåvohantering

Nu har vi lyft gåvohanteringen i arcMember ett snäpp. Ett exempel är att gåvogivaren nu kan välja att få minnesbladet (även kallat gåvobevis) skickat postalt eller som en pdf direkt till exempel till en begravningsbyrå eller anhörig. En annan efterfrågad nyhet är att vi nu har ett färdigt formulär för att bli månadsgivare med autogirobetalning och valfritt gåvobelopp. Formuläret lägger ni på er hemsida precis som vårt vanliga gåvoformulär. Hjärtebarnsfonden är ett exempel på våra kunder som har detta.

Förbättrad gåvohantering

Nya funktioner i Eventmodulen

19 July 2021

Nu stöds även gruppanmälan i anmälningsformuläret kopplat till ett event. Dessutom kan man ange om eventet ska kräva aktivt medlemskap eller vara öppet även för icke-medlemmar.

Nytt sammarbete med Hogia

18 February 2021

Hogia valde arcMember som partner för medlemssystem! Nu inleds ett samarbete med arcMember, för föreningar som även fortsättningsvis är i behov av ett lättanvänt medlemssystem.

Säkerhet framför allt

01 February 2021

Flertalet av våra kunder värderar säkerheten högt. Det gör också vi! Det finns en rad åtgärdar som vi tar för att kunden ska känna sig trygg i sitt medlemsregister och veta att det inte hamnar i orätta händer.

Scrolla till toppen