Gåvor

Förbättrad gåvohantering

Nu har vi lyft gåvohanteringen i arcMember ett snäpp. Ett exempel är att gåvogivaren nu kan välja att få minnesbladet (även kallat gåvobevis) skickat postalt eller som en pdf direkt till exempel till en begravningsbyrå eller anhörig. En annan efterfrågad nyhet är att vi nu har ett färdigt formulär för att bli månadsgivare med autogirobetalning och valfritt gåvobelopp. Formuläret lägger ni på er hemsida precis som vårt vanliga gåvoformulär. Hjärtebarnsfonden är ett exempel på våra kunder som har detta.

Förbättrad gåvohantering

Månadsgivare via Autogiro

26 December 2022

Vårt färdiga formulär för att registrera sig som månadsgivare lägger ni enkelt på er hemsida. I formuläret väljer man belopp, anger sina uppgifter samt ger sitt medgivande för Autogiro via BankID. arcMember sköter själv dragningarna via Bankgirot varje månad. 

Flexibel lösning till anpassade gåvobevis

16 December 2022

Vi kan nu skicka gåvobevis digitalt såväl som postalt med automatik då ni får in gåvor via våra varianter på gåvoformulär. Vi har också olika lösningar på gåvobevis kopplade till kampanjer - kontakta oss så kan vi föreslå en lösning!

Ha korrekta personuppgifter om era medlemmar

08 December 2022

För många föreningar är korrekta personuppgifter till sina medlemmar viktigt. Eftersom arcMember stödjer såväl export av uppgifter till SPAR för uppdatering och även import av returfilen från SPAR så blir uppdateringen väldigt smidig.

Scrolla till toppen