Gåvor

Förbättrad gåvohantering

Nu har vi lyft gåvohanteringen i arcMember ett snäpp. Ett exempel är att gåvogivaren nu kan välja att få minnesbladet (även kallat gåvobevis) skickat postalt eller som en pdf direkt till exempel till en begravningsbyrå eller anhörig. En annan efterfrågad nyhet är att vi nu har ett färdigt formulär för att bli månadsgivare med autogirobetalning och valfritt gåvobelopp. Formuläret lägger ni på er hemsida precis som vårt vanliga gåvoformulär. Hjärtebarnsfonden är ett exempel på våra kunder som har detta.

Förbättrad gåvohantering

Ung Cancer effektiviserar stipendiehanteringen

19 July 2023

Ung Cancer är en medlemsorganisation för unga vuxna som drabbats av cancer och som lever nära någon med cancer. Bland annat kan man söka ekonomiskt stöd för drabbade som har svårt att få ekonomin att gå ihop. arcMember kan hantera mer komplexa ansökningsförfarande som involverar signering med Bank ID, attestering etc.

Vi välkomnar Afasi-förbundet. 

19 April 2023

Efter en noggrann upphandling där funktionalitet, användarvänlighet och kostnad vägts samman, så landade valet för Afasi-förbundet på arcMember som nytt medlemssystem. Vi är naturligtvis väldigt glada och ser fram emot ett fint och långvarigt samarbete med ytterligare en patientorganisation.

Månadsgivare via Autogiro

26 December 2022

Vårt färdiga formulär för att registrera sig som månadsgivare lägger ni enkelt på er hemsida. I formuläret väljer man belopp, anger sina uppgifter samt ger sitt medgivande för Autogiro via BankID. arcMember sköter själv dragningarna via Bankgirot varje månad. 

Scrolla till toppen