God jul!

Med önskan om en God Jul och ett Gott Nytt 2021!

Året går mot sitt slut...

Med önskan om en God Jul och ett Gott Nytt 2021!

...och vår förhoppning är att arcMember har bidragit till att göra er medlemsadministration smidigare och roligare. Vi har under året fått värdefull input på såväl smarta funktioner som justeringar av befintlig funktionalitet, och för det är vi tacksamma. Vi hoppas att ni vill fortsätta vår dialog, så gör vi arcMember bättre tillsammans!

Förutsättningarna för ett gott 2021 tog ett stort steg i och med att vi under hösten fick en ny ägare till Westarc, bolaget bakom arcMember. Genom ny kompetens och erfarenhet ser vi fram emot att få fortsätta att utveckla ett IT-stöd som ligger i framkant för såväl stora medlemsorganisationer som för små föreningar.

Till alla er som jobbat i arcMember under året
- tack för ert betydelsefulla jobb och en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Nya funktioner i Eventmodulen

19 July 2021

Nu stöds även gruppanmälan i anmälningsformuläret kopplat till ett event. Dessutom kan man ange om eventet ska kräva aktivt medlemskap eller vara öppet även för icke-medlemmar.

Nytt sammarbete med Hogia

18 February 2021

Hogia valde arcMember som partner för medlemssystem! Nu inleds ett samarbete med arcMember, för föreningar som även fortsättningsvis är i behov av ett lättanvänt medlemssystem.

Scrolla till toppen