God jul!

Med önskan om en God Jul och ett Gott Nytt 2021!

Året går mot sitt slut...

Med önskan om en God Jul och ett Gott Nytt 2021!

...och vår förhoppning är att arcMember har bidragit till att göra er medlemsadministration smidigare och roligare. Vi har under året fått värdefull input på såväl smarta funktioner som justeringar av befintlig funktionalitet, och för det är vi tacksamma. Vi hoppas att ni vill fortsätta vår dialog, så gör vi arcMember bättre tillsammans!

Förutsättningarna för ett gott 2021 tog ett stort steg i och med att vi under hösten fick en ny ägare till Westarc, bolaget bakom arcMember. Genom ny kompetens och erfarenhet ser vi fram emot att få fortsätta att utveckla ett IT-stöd som ligger i framkant för såväl stora medlemsorganisationer som för små föreningar.

Till alla er som jobbat i arcMember under året
- tack för ert betydelsefulla jobb och en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Ung Cancer effektiviserar stipendiehanteringen

19 July 2023

Ung Cancer är en medlemsorganisation för unga vuxna som drabbats av cancer och som lever nära någon med cancer. Bland annat kan man söka ekonomiskt stöd för drabbade som har svårt att få ekonomin att gå ihop. arcMember kan hantera mer komplexa ansökningsförfarande som involverar signering med Bank ID, attestering etc.

Vi välkomnar Afasi-förbundet. 

19 April 2023

Efter en noggrann upphandling där funktionalitet, användarvänlighet och kostnad vägts samman, så landade valet för Afasi-förbundet på arcMember som nytt medlemssystem. Vi är naturligtvis väldigt glada och ser fram emot ett fint och långvarigt samarbete med ytterligare en patientorganisation.

Månadsgivare via Autogiro

26 December 2022

Vårt färdiga formulär för att registrera sig som månadsgivare lägger ni enkelt på er hemsida. I formuläret väljer man belopp, anger sina uppgifter samt ger sitt medgivande för Autogiro via BankID. arcMember sköter själv dragningarna via Bankgirot varje månad. 

Scrolla till toppen