Hogia news

Nytt sammarbete med Hogia

Hogia valde arcMember som partner för medlemssystem! Nu inleds ett samarbete med arcMember, för föreningar som även fortsättningsvis är i behov av ett lättanvänt medlemssystem.

Nytt sammarbete med Hogia

Vi har gjort ett förmånligt paketerbjudande som inkluderar att vi för över ert medlemsregister från Hogia Förening till arcMember - vi kopplar upp oss mot er dator, hämtar över registret och migrerar era medlemmar till arcMember. Självklart hjälper vi också till att sätta upp medlemsskapen och förbereda för avisering av såväl medlemsavgift som eventuella deltagaravgifter så att övergången till arcMember blir smidig. 

För er som som använder Hogia Smart har vi en integration som gör att underlag till bokföringen förs över med automatik från arcMember utifrån affärshändelser såsom avisering eller inbetalningar. 

Läs mer om Hogia Smart på https://smalloffice.hogia.se/produkter/smart-bokforing/

Månadsgivare via Autogiro

26 December 2022

Vårt färdiga formulär för att registrera sig som månadsgivare lägger ni enkelt på er hemsida. I formuläret väljer man belopp, anger sina uppgifter samt ger sitt medgivande för Autogiro via BankID. arcMember sköter själv dragningarna via Bankgirot varje månad. 

Flexibel lösning till anpassade gåvobevis

16 December 2022

Vi kan nu skicka gåvobevis digitalt såväl som postalt med automatik då ni får in gåvor via våra varianter på gåvoformulär. Vi har också olika lösningar på gåvobevis kopplade till kampanjer - kontakta oss så kan vi föreslå en lösning!

Ha korrekta personuppgifter om era medlemmar

08 December 2022

För många föreningar är korrekta personuppgifter till sina medlemmar viktigt. Eftersom arcMember stödjer såväl export av uppgifter till SPAR för uppdatering och även import av returfilen från SPAR så blir uppdateringen väldigt smidig.

Scrolla till toppen