BankID

Säkerhet framför allt

Flertalet av våra kunder värderar säkerheten högt. Det gör också vi! Det finns en rad åtgärdar som vi tar för att kunden ska känna sig trygg i sitt medlemsregister och veta att det inte hamnar i orätta händer.

Säkerhet framför allt

Den tekniska infrastruktur som arcMember tillhandahåller svarar mot de högst ställda kraven. Driften sker i en av Sveriges säkraste serverhallar och servermiljön är skyddad bakom toppmoderna brandväggar där samtliga lösenord och all trafik är krypterad.
Den operationella säkerheten säkerställs genom strikta föreskrifter kring hur vi hanterar er data. Exempelvis flyttar vi aldrig er data ur våra lokaler och data hanteras enbart i vår egna miljö som är åtkomlig bara via VPN.

Attt enbart skydda personuppgifter med användarnamn och lösenord kan upplevas otilräckligt för flera organisationer, ur ett dataskyddsperspektiv. Även om regelverket inte är glasklart (Datainspektionen: Enligt dataskyddsförordningen ska den som behandlar personuppgifter vidta lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifterna.). Därför erbjuder vi både tvåfaktorsautentisering (via engångskod på SMS) och Bank-ID som inloggningsalternativ. 

Månadsgivare via Autogiro

26 December 2022

Vårt färdiga formulär för att registrera sig som månadsgivare lägger ni enkelt på er hemsida. I formuläret väljer man belopp, anger sina uppgifter samt ger sitt medgivande för Autogiro via BankID. arcMember sköter själv dragningarna via Bankgirot varje månad. 

Flexibel lösning till anpassade gåvobevis

16 December 2022

Vi kan nu skicka gåvobevis digitalt såväl som postalt med automatik då ni får in gåvor via våra varianter på gåvoformulär. Vi har också olika lösningar på gåvobevis kopplade till kampanjer - kontakta oss så kan vi föreslå en lösning!

Ha korrekta personuppgifter om era medlemmar

08 December 2022

För många föreningar är korrekta personuppgifter till sina medlemmar viktigt. Eftersom arcMember stödjer såväl export av uppgifter till SPAR för uppdatering och även import av returfilen från SPAR så blir uppdateringen väldigt smidig.

Scrolla till toppen