BankID

Säkerhet framför allt

Flertalet av våra kunder värderar säkerheten högt. Det gör också vi! Det finns en rad åtgärdar som vi tar för att kunden ska känna sig trygg i sitt medlemsregister och veta att det inte hamnar i orätta händer.

Säkerhet framför allt

Den tekniska infrastruktur som arcMember tillhandahåller svarar mot de högst ställda kraven. Driften sker i en av Sveriges säkraste serverhallar och servermiljön är skyddad bakom toppmoderna brandväggar där samtliga lösenord och all trafik är krypterad.
Den operationella säkerheten säkerställs genom strikta föreskrifter kring hur vi hanterar er data. Exempelvis flyttar vi aldrig er data ur våra lokaler och data hanteras enbart i vår egna miljö som är åtkomlig bara via VPN.

Attt enbart skydda personuppgifter med användarnamn och lösenord kan upplevas otilräckligt för flera organisationer, ur ett dataskyddsperspektiv. Även om regelverket inte är glasklart (Datainspektionen: Enligt dataskyddsförordningen ska den som behandlar personuppgifter vidta lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifterna.). Därför erbjuder vi både tvåfaktorsautentisering (via engångskod på SMS) och Bank-ID som inloggningsalternativ. 

Ung Cancer effektiviserar stipendiehanteringen

19 July 2023

Ung Cancer är en medlemsorganisation för unga vuxna som drabbats av cancer och som lever nära någon med cancer. Bland annat kan man söka ekonomiskt stöd för drabbade som har svårt att få ekonomin att gå ihop. arcMember kan hantera mer komplexa ansökningsförfarande som involverar signering med Bank ID, attestering etc.

Vi välkomnar Afasi-förbundet. 

19 April 2023

Efter en noggrann upphandling där funktionalitet, användarvänlighet och kostnad vägts samman, så landade valet för Afasi-förbundet på arcMember som nytt medlemssystem. Vi är naturligtvis väldigt glada och ser fram emot ett fint och långvarigt samarbete med ytterligare en patientorganisation.

Månadsgivare via Autogiro

26 December 2022

Vårt färdiga formulär för att registrera sig som månadsgivare lägger ni enkelt på er hemsida. I formuläret väljer man belopp, anger sina uppgifter samt ger sitt medgivande för Autogiro via BankID. arcMember sköter själv dragningarna via Bankgirot varje månad. 

Scrolla till toppen