Betalmetoder

Vår rekommendation är att du hämta in nya medlemmar via vårt medlemsformulär och till det kan vi koppla flera betalalternativ; faktura, kortbetalning, Swish, e-faktura och autogiro.

Vi samarbetar med NETS Easy för snabb och enkel betalning. De har visat stor lyhördhet för de behov som vi ser hos våra föreningar. Dibs Easy möjliggör en blixtsnabb betalning med kort, faktura och swish i ett och samma flöde. Det gör att dina medlemmar kan betala lika enkelt oavsett vilket betalsätt de väljer, samtidigt som administrationen blir betydligt enklare och snabbare för din förening.

Direktbetalning via Swish eller kort är att föredra framför en medlemsavi. Då tar du bäst tillvara på personen intresse av din förening och du kan ge snabb respons. Vi arbetar med swish handel som ser ut enligt följande: 

1: Fyll i ditt eget mobilnummer (förifyllt utifrån medlemsformuläret)

2. Öppna Swish på din telefon

3. Svara på Swish fråga om du vill godkänna betalningen

4. Godkänn och bekräftar med mobilt BankID

Autogiro riktar sig till dig som vill göra det bekvämt och enkelt för dina medlemmar att betala. Pengarna dras automatiskt från medlemmen konto på förfallodagen så att varken du eller medlemmen behöver bevaka några avier eller förfallodatum. 

Autogiro bygger på ett medgivande mellan dig och din medlem; dvs. du erbjuder din medlem att betala med Autogiro genom en medgivandeprocess via vårt formulär. 

Vid betalning av medlemmens förnyelse så kan du erbjuda samma betalalternativ om du använder dig av vår medlemsportal (mina sidor). Annars så sköts förnyelser via avier som kan distribueras via sms, e-post eller brev. 

Läs mer om vår medlemsportal

Sammanfattning

  • Betalning av första medlemsavgift via faktura, kort eller Swish. 
  • Betalning av förnyelse av medlemskap via faktura, kort, e-faktura eller Swish. 
  • Betalning av medlemskap via Autogiro. 
Scrolla till toppen